Dnevnik 2017

Posebna kolekcija = SUÌ SELECTION

Narava kot neizmeren navdih, tradicionalno mojstrstvo obdelave lesa in sodobne oblike. To je kombinacija, ki zaznamuje kolekcijo SELECTION (poglej Lookbook). Drugačen način izdelave, s katerim boste zasijali! Nova kolekcija uteleša lepoto narave v visokem sijaju.

Bacali x SUÌ na beograjskem tednu mode

Zelo smo ponosni na našega prijatelja – oblikovalca Davida Bacalija, ki bo predstavljal barve slovenskega modnega oblikovanja na tekmovanju FASHION SCOUT SEE – v okviru beograjskega tedna mode! Med oblikovalci iz Hrvaške, Srbije, Bosne & Hercegovine, Makedonije, Črne gore in Slovenije se bo boril za predstavitev na londonskem tednu mode. Družbo v Beogradu mu bodo delali tudi modni dodatki SUÌ. Držimo pesti!

Bacali x SUÌ skupaj na LJFW

Ponosno sporočamo, da smo se v skupnem sodelovanju z mladim, perspektivnim in podobno mislečim modnim oblikovalcem Davidom Bacalijem predsatvili na LJFW – Fashion Week v Ljubljani! Svoje delo smo predstavili v aprilu na lokaciji Viba filma. Nepozabna in neprecenljiva izkušnja! Najlepša hvala, David, za povabilo.

Vabljeni v Pop-Up trgovino “Darf ich bitten?!”

Do konca meseca aprila obiščite Pop-Up trgovino “Darf ich Bitten?!” v nakupovalnem centru Fischapark v mestu Wiener Neustadt (Avstrija). Tam se vam predstavljamo s celotnim asortimanom nakita.

Hvala, 2017 & Hello, 2018

Leto 2017 se je zaključilo in rada bi se vam iz srca zahvalila za podporo, nakupe, energijo, ki nama da nov zagon in odpira nove dimenzije ustvarjanja. Pozorno bereva in poslušava vaša povratna sporočila in hvala, da nama ostajate zvesti. V novem letu vam želiva vse dobro, sledite svojemu srcu, poslušajte dobro glasbo in se imejte radi.

Nova kolekcija MO:XX = korak naprej, pogled nazaj

Izčiščenost, izjemnost in impresija so samostalniki, ki najbolje opišejo novo kolekcijo MO:XX. Na piedestal je postavljeno presenetljivo ravnovesje osnovnih geometričnih likov, kot so krog, kvadrat in trikotnik.

Božična izdaja Art marketa je pred vrati

Veseli nas, da bomo v predbožičnem času lahko ponovno del nepozabnega dogodka Art market, ki bo potekal v čudovitem atriju Pošte na Čopovi v Ljubljani. Obiščete nas lahko od ponedeljka, 18. 12., do vključno sobote, 23. 12., vsak dan med 10. in 20. uro.

Neprecenljivo sodelovanje

7. oktobra se je zaključil Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana in tokratna edicija je bila za naju zelo posebna. V sodelovanju z Mastercardom smo pripravili posebne paketke z broško za njihove povabljene goste. Yaaay! Izjemno naju veseli, da je naročnik prepoznal posebno vrednost v SUÌ izdelkih.

Hola, Madrid! Hola, Nomada Market!

Tokrat se odpravljamo na posebno razburljivo potovanje v precej bolj topel kraj – Madrid. 30 stopinj, here we come. Med 6. in 8. oktobrom bova namreč del zanimivega dogajanja imenovanega Nomada Market. Veseli naju, da je organizacijska ekipa prepoznala najino izvirnost in nama odprla pot, kjer se bova poleg še stotih oblikovalcev iz Španije in tujine predstavila tamkajšnjim ljudem.

Nagrada WEBSI za najboljšo spletno trgovino

15. septembra smo se udeležili podelitve WEBSI nagrad – SPLETNI PRVAKI, ki izpostavljajo in nagrajujejo digitalne presežke v domačem prostoru. Prijetno smo bili presenečeni, da smo premagali kar hudo konkurenco in osvojili nagrado ter naziv za najboljšo spletno trgovino 2017!

  • 1
  • 2

    Kontaktirajte nas