Dnevnik

Milanski teden oblikovanja je bil čudovit

Vabila za sodelovanje na mednarodnem dogodku Din-Design In, ki je potekal od 9. do 14. aprila 2019 v sklopu milanskega tedna oblikovanja, preprosto ne zavrneš. Ko smo februarja prejeli njihovo sporočilo / vabilo, smo bili presenečeni in zelo ponosni, da je njihova ekipa v našem modernem nakitu, ponovno prepoznala dobro oblikovane kose. Predstavili smo se v najbolj stimulativnem okrožju milanskega tedna oblikovanja: Lambrate Design District

Posebna kolekcija = SUÌ SELECTION

Narava kot neizmeren navdih, tradicionalno mojstrstvo obdelave lesa in sodobne oblike. To je kombinacija, ki zaznamuje kolekcijo SELECTION (poglej Lookbook). Drugačen način izdelave, s katerim boste zasijali! Nova kolekcija uteleša lepoto narave v visokem sijaju.

Nova kolekcija KORA

Kolekcija KORA želi na vizualen način poudariti in prikazati bistvenost, prvinskost. Poglejte naš Lookbook. Osredotočeni smo na tisti elementaren del misli, dejanja, čutenja, ki nas poganja in dela edinstvene. Vse to se izraža v osnovi prek oblike jedra, kot ga vidimo mi, saj je jedro namenjeno ohranjanju integritete naše biti.

Bacali x SUÌ na beograjskem tednu mode

Zelo smo ponosni na našega prijatelja – oblikovalca Davida Bacalija, ki bo predstavljal barve slovenskega modnega oblikovanja na tekmovanju FASHION SCOUT SEE – v okviru beograjskega tedna mode! Med oblikovalci iz Hrvaške, Srbije, Bosne & Hercegovine, Makedonije, Črne gore in Slovenije se bo boril za predstavitev na londonskem tednu mode. Družbo v Beogradu mu bodo delali tudi modni dodatki SUÌ. Držimo pesti!

Bacali x SUÌ skupaj na LJFW

Ponosno sporočamo, da smo se v skupnem sodelovanju z mladim, perspektivnim in podobno mislečim modnim oblikovalcem Davidom Bacalijem predsatvili na LJFW – Fashion Week v Ljubljani! Svoje delo smo predstavili v aprilu na lokaciji Viba filma. Nepozabna in neprecenljiva izkušnja! Najlepša hvala, David, za povabilo.

Vabljeni v Pop-Up trgovino “Darf ich bitten?!”

Do konca meseca aprila obiščite Pop-Up trgovino “Darf ich Bitten?!” v nakupovalnem centru Fischapark v mestu Wiener Neustadt (Avstrija). Tam se vam predstavljamo s celotnim asortimanom nakita.

Hvala, 2017 & Hello, 2018

Leto 2017 se je zaključilo in rada bi se vam iz srca zahvalila za podporo, nakupe, energijo, ki nama da nov zagon in odpira nove dimenzije ustvarjanja. Pozorno bereva in poslušava vaša povratna sporočila in hvala, da nama ostajate zvesti. V novem letu vam želiva vse dobro, sledite svojemu srcu, poslušajte dobro glasbo in se imejte radi.

Nova kolekcija MO:XX = korak naprej, pogled nazaj

Izčiščenost, izjemnost in impresija so samostalniki, ki najbolje opišejo novo kolekcijo MO:XX. Na piedestal je postavljeno presenetljivo ravnovesje osnovnih geometričnih likov, kot so krog, kvadrat in trikotnik.

Božična izdaja Art marketa je pred vrati

Veseli nas, da bomo v predbožičnem času lahko ponovno del nepozabnega dogodka Art market, ki bo potekal v čudovitem atriju Pošte na Čopovi v Ljubljani. Obiščete nas lahko od ponedeljka, 18. 12., do vključno sobote, 23. 12., vsak dan med 10. in 20. uro.

Neprecenljivo sodelovanje

7. oktobra se je zaključil Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana in tokratna edicija je bila za naju zelo posebna. V sodelovanju z Mastercardom smo pripravili posebne paketke z broško za njihove povabljene goste. Yaaay! Izjemno naju veseli, da je naročnik prepoznal posebno vrednost v SUÌ izdelkih.

    Kontaktirajte nas