Nova kolekcija MO:XX = korak naprej, pogled nazaj

Korak naprej, pogled nazaj – izčiščenost, izjemnost, impresija

Izčiščenost, izjemnost in impresija so samostalniki, ki najbolje opišejo novo kolekcijo MO:XX (poglej Lookbook). Na piedestal je postavljeno presenetljivo ravnovesje osnovnih geometričnih likov, kot so krog, kvadrat in trikotnik. Ohranjen je minimalističen pristop k oblikovanju, vseeno pa si kolekcija v primerjavi s prejšnjimi dovoli tudi dodaten odklon.

Če želite izstopati, so tokratni kosi kot nalašč za vas. Bodite kreativni in za spremembo svoj celoten videz prilagodite ogrlici, uhanom ali prstanu. Kolekcijo zaznamujejo kombinacije mat & frost akrilnega stekla v odtenkih črne, bele, sive in bež ter izjemen vzorec indonezijskega lesa macassar in prav tako vse bolj cenjenega lesa javorja rebraš. Zagotovo ne boste ostali neopaženi, saj je nakit impresiven, večjih dimenzij, kjer so posamezni kosi ogrlic drugače povezani med seboj. Ne gre skrivati, da je na prvo mesto postavljena avtonomija čiste oblike. Kolekcija navdih namreč črpa iz abstraktne umetnosti.

Kolekcija bo premierno predstavljena na božični ediciji Art Marketa Ljubljana. Obiščete nas lahko vsak dan od vključno ponedeljka, 18. 12. do sobote, 23. 12. med 10. in 20. uro. Dobrodošli!

Galerija

    Kontaktirajte nas