O nama in kontakt

Najina zgodba

Nakit Prefinjene geometrije SUÌ je zgodba geometričnih oblik in posebnih tekstur lesa, ki jih uravnotežajo barve akrilnega stekla. Ročno izdelane kolekcije so navdihnile narava, arhitekturne oblike, sodobna umetnost in glasba.

 

SUÌ je geometričen in sodoben nakit za samostojne ženske

Raziščite kolekcijo

Ta sodoben nakit je oblikovan z mislijo na kreativne, samostojne ženske z izoblikovanim slogom, ki vidijo lepoto v minimalizmu. S SUÌ daš piko na i svojemu videzu, dopolniš izbrana oblačila in svoji eleganci podariš kanček urbanega. Vsak kos nakita je unikaten zaradi posebnih tekstur lesa, ravnih linij in vzorcev različnih skrbno izbranih vrst lesa, ki ga uporabljava.
Skrb za okolje izkazujeva z uporabo več kot 70 % naravnih materialov, kot so les, papir in filc (del mehke in ljubke embalaže), ki ne predstavljajo nobene direktne nevarnosti za zdravje in okolje. Proizvedeva zelo malo odpadkov in jih tudi reciklirava.

Vas zanima B2B prodaja?

Kontaktirajte nas

Atelje SUÌ

Prefinjeno geometrijo SUÌ sta junija 2015 ustanovila oblikovalca Simona Korošec in Jakob Rožnik, saj je ženski del ekipe potreboval izviren, sodoben in lahkoten nakit za premišljeno dopolnitev pretežno črnih oblačil. Najin pogled na svet se odraža v geometrijskih oblikah ter dihotomiji med naravnim in umetnim. Najine stvaritve združujejo dva navidez nezdružljiva materiala ‒ izbran les in akrilno steklo. Geometrijo vidiva kot temelj in umetnost kreiranja vseh življenjskih oblik, ki jo je moč zaznati povsod okoli nas. Vse je ustvarjeno po principu geometrije. Skriva se v človeku, živalih, planetih, arhitekturi,…

SUI Fine Geometry logo

SUÌ fine geometry

Jakob Rožnik s.p.
Slovenija
VAT ID: 19717091

    Kontaktirajte nas