Hvala, 2017 & Hello, 2018

Dragi ljubitelji geometrije.

Leto 2017 se je zaključilo in rada bi se vam iz srca zahvalila za podporo, nakupe in energijo, ki nama da nov zagon in odpira nove dimenzije ustvarjanja. Pozorno bereva in poslušava vaša povratna sporočila in hvala, da nama ostajate zvesti.

V novem letu vam želiva vse dobro, sledite svojemu srcu, poslušajte dobro glasbo in se imejte radi.

Za naju je bilo to leto prelomno. Najlepša hvala ekipi OSM films, Drawingart in agenciji Ideaz, da so nama omogočili lansiranje spletna trgovine, za katero smo dobili tudi nagrado WEBSI za najboljšo spletno trgovino.

V maju sva bila sprejeta na razstavo EXPO v okviru Tedna dizajna Zagreb, ki je prikazala izbor izvirnih, inovativnih in kakovostnih del z različnih področij oblikovanja. V okviru tega dogodka sva se imela možnost predstaviti na Marketu.
V oktobru sva odpotovala še na Nomada Market v Madrid, ki nama je odprl nove dimenzije in kjer sva odkrila tudi nekaj najlepših kotičkov v tem delu sveta.  Počaščena sva bila tudi povabila za pripravo daril naročnika Mastercard v okviru Mercedez Benz Fashion Week Ljubljana. Lansirala sva dve novi kolekciji, ki sta bili med vami dobro sprejeti. Poleg vsega tega sva sklenila še nekaj novih nepozabnih sodelovanj s trgovinami in butiki. Najlepša hvala ekipi deklet Zoofa za pomoč pri stajlingih za snemanja kolekcij.

Ob zaključku leta sva se ponovno razveselila seodelovanja na božičnem Art Marketu Ljubljana, kjer sva vam predstavila zadnjo kolekcijo MO:XX. Tisti teden je za naju zelo poseben, saj imava priložnost pobliže spoznati vse vas in se obenem družiti še z ostalimi ustvarjalci in umetniki.

Iskreno se zahvaljujeva tudi Blažu, Juretu, Maji G., Katji, Anji, Maji K., Klavdiji, Valentini, Marji, Maji K. in vsem lastnikom trgovin, s katerimi sodelujemo.

Bring it on 2018, we are ready!

    Kontaktirajte nas