Nova kolekcija VEA = Poklon grafitom

Drzne barve, izjemno prepletanje ovalnih in ravnih linij za poletno osvežitev

Začetek poletja sva proslavila z lansiranjem nove kolekcije VEA (poglej Lookbook), katere kosi bodo enostavno nepogrešljiv modni dodatkek v teh poletnih mesecih, ki so pred nami. Tokrat je kolekcijo popolnoma navdušila ulična umetnost, še posebej grafiti, ki jih najbolj pogosto srečujemo po stenah in zidovih urbanih okoljih.

Tokratna kolekcija je posledično močna v barvni ekspresivnosti, ohranja svoj prepoznaven geometričen slog, a je obenem najbolj drzna v primerjavi s prejšnjimi kolekcijami. Štirje oblikovni sklopi so namenjeni popestritvi urbanega stila oblačenja, z njimi boste poudarile svojo drznost.

Grafiti takorekoč pripadajo svetu, ki je zunaj sveta umetnosti. So bližje vizualni kulturi, medijskim podobam, ulični modi in območju digitalnega. So kot popotniki, ki utrjujejo zavest o možnostih prehajanja meje med visoko in nizko umetnostjo, odpirajo prostore političnim vprašanjem družbenih skupin in pojavov.

Ne gre torej samo za lepo sliko, ampak pogosto za skrito sporočilo, ki ga nosijo v sebi in želijo nanj opozoriti. Zato grafiti sooblikujejo in izgrajujejo prostor, so kot nekakšen DNK nekega mesta, ulice …

https://youtu.be/GcOYvU4IsN8

 

    Kontaktirajte nas