V medijih

Milanski teden oblikovanja je bil čudovit

Vabila za sodelovanje na mednarodnem dogodku Din-Design In, ki je potekal od 9. do 14. aprila 2019 v sklopu milanskega tedna oblikovanja, preprosto ne zavrneš. Ko smo februarja prejeli njihovo sporočilo / vabilo, smo bili presenečeni in zelo ponosni, da je njihova ekipa v našem modernem nakitu, ponovno prepoznala dobro oblikovane kose. Predstavili smo se v najbolj stimulativnem okrožju milanskega tedna oblikovanja: Lambrate Design District

Neprecenljivo sodelovanje

7. oktobra se je zaključil Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana in tokratna edicija je bila za naju zelo posebna. V sodelovanju z Mastercardom smo pripravili posebne paketke z broško za njihove povabljene goste. Yaaay! Izjemno naju veseli, da je naročnik prepoznal posebno vrednost v SUÌ izdelkih.

SUÌ na Design Weeku Zagreb

Od 9. do 14. 5. se bo v Zagrebu odvijal največji dogodek posvečen dizajnu – Tjedan dizajna Zagreb #tdzg 2017, ki aktivira celotno mesto, saj se bo odvijal na več kot 50 lokacijah. Letošnja edicija bo zelo posebna tudi za SUÌ. Komisija naju je izbrala in tako bova del mednarodne razstave #tdzg Expo, ki predstavlja izbor izvirnih, inovativnih in kakovostnih del z različnih področjih designa.

Opazili so naju pri znani reviji Monocle

Monocle je svetovno uveljavljena revija, ki poroča o globalnih zadevah, gospodarstvu, kulturi, oblikovanju in še mnogo več. Izzide 10x na leto in se proda v 81.000 izvodih na posamezno številko in ima 18.000 rednih naročnikov. V času božičnih praznikov so obiskali Slovenijo in o SUÌ zapisali…

Izviren slovenski nakit

Opazili so naju pri Planet.si

Opazili so naju pri CityLife

CityLife je spletno mesto, ki sledi urbanemu življenju, spremlja svetovne trende in ponuja nasvete za boljšo kvaliteto bivanja. Je ambasador sodobnega načina življenja, ki skozi žive zgodbe in izbrano fotografijo na najbojši način prepleta tradicionalni tiskani medij, splet in družbene medije.

Citylife je pripravil članek o jesensko – zimski kolekciji KI.

Opazili so naju pri Elle

Elle je najbolje prodajana modna revija na svetu. Namenjena je pozitivno mislečim, optimističnim in modno ozaveščenim ženskam, ki same odločajo o svojih življenjskih ciljih. Predstavlja novosti s pomočjo trendov v modi in lepoti ter izraža stanje duha, ki povzema sodobno žensko, z njo deli ideale in jo navdušuje.
O kolekciji KI in na splošno o SUÌ.

    Kontaktirajte nas