sui_acrylic-wooden_earrings-diamonds-11 sui-SHELL-diamond-earrings sui_acrylic-wooden_earrings-diamonds-9 sui_acrylic-wooden_earrings-diamonds-10 sui_acrylic-wooden_earrings-diamonds-1 sui_acrylic-wooden_earrings-diamonds-5 sui_acrylic-wooden_earrings-diamonds-4 sui_acrylic-wooden_earrings-diamonds-3 sui_acrylic-wooden_earrings-diamonds-8 sui_acrylic-wooden_earrings-diamonds-2 sui_acrylic-wooden_earrings-diamonds-6 sui_acrylic-wooden_earrings-diamonds-7 SUI_package_earrings-necklaces

Uhani Diamond

Relativno majhni, a ljubki ročno izdelani uhani v obliki diamanta vsaki opravi dodajo prefinjeno noto. Na voljo so v več svežih pastelnih barvnih shemah. Minimalistični, lahkotni in udobni.
Mere: 1,3 x 1 cm
Material: les, akrilno steklo; osnova iz nerjavečega jekla
Skrbno oblikovan in ročno izdelan nakit prejmeš v darilni škatlici SUÌ. Izdelek je narejen po naročilu in bo odposlan v 2‒3 delovnih dneh.

Počisti
-+
Cena:
16.50

Prosimo, upoštevajte, da se zaradi edinstvene narave lesa vzorec lahko rahlo razlikuje od izdelka na sliki. Če želite ta izdelek v drugačni kombinaciji lesa in barve akrilnega stekla, nam pišite za podrobnosti.

Kontaktirajte nas