sui_wood_acrylic-necklace-windmill_black chain_1 sui-windmill-necklace-bloom sui_wood_acrylic-necklace-windmill_black chain_9 sui_wood_acrylic-necklace-windmill_black chain_4 sui_wood-necklace-windmill_black chain_5 sui_wood_acrylic-necklace-windmill_black chain_6 sui_wood_-necklace-windmill_black chain_2 sui_wood_acrylic-necklace-windmill_black chain_8 sui_wood_acrylic-necklace-windmill_black chain_3 SUI_package_earrings-necklaces

Ogrlica Windmill

Zanimivo in drzno oblikovana ogrlica te bo navdušila s svojimi posebej izbranimi deli lesa in akrilnega stekla. Je lahkotna in čudovito pristoji vsaki opravi. Z ogrlico Windmill boš v središču pozornosti.
Mere: velikost obeska 6,5 x 5 cm; dolžina verižice 60 cm
Material: les, akrilno steklo; črna medeninasta verižica ne vsebuje svinca; verižica srebrne barve je iz nerjavečega jekla
Skrbno oblikovan in ročno izdelan nakit prejmeš v darilni škatlici SUÌ. Izdelek je narejen po naročilu in bo odposlan v 2‒3 delovnih dneh.

Počisti
-+
Cena:
26.90

Prosimo, upoštevajte, da se zaradi edinstvene narave lesa vzorec lahko rahlo razlikuje od izdelka na sliki. Če želite ta izdelek v drugačni kombinaciji lesa in barve akrilnega stekla, nam pišite za podrobnosti.

Kontaktirajte nas