sui_wood_acrylic_butteryly__silver chain_4-1 sui-butterfly-necklace-bloom-2 sui_wood_acrylic_butteryly__silver chain_1 sui_black wood_acrylic_butterfly__silver chain_ sui_wood_acrylic_butteryly__silver chain_2.jpg sui_wood_acrylic_butteryly__silver chain_3.jpg SUI_package_earrings-necklaces

Ogrlica Butterfly

Navdih za njeno drzno in sodobno obliko smo našli v naravi. Udobno se prilega telesu in poudari tvoj slog. Nadeni jo na svojo najljubšo obleko ali srajco. Na voljo je v več barvnih shemah, zato izberi svoj odtenek bisernega akrilnega stekla, ki ga dopolnjuje lokalen slovenski les.
Mere: velikost obeska 5 x 4 cm; dolžina verižice 60 cm
Material: les, akrilno steklo; črna medeninasta verižica ne vsebuje svinca; verižica srebrne barve je iz nerjavečega jekla
Skrbno oblikovan in ročno izdelan nakit prejmeš v darilni škatlici SUÌ. Izdelek je narejen po naročilu in bo odposlan v 2‒3 delovnih dneh.

Počisti
-+
Cena:
26.90

Prosimo, upoštevajte, da se zaradi edinstvene narave lesa vzorec lahko rahlo razlikuje od izdelka na sliki. Če želite ta izdelek v drugačni kombinaciji lesa in barve akrilnega stekla, nam pišite za podrobnosti.

Kontaktirajte nas